Marketing & Communication Specialist

Stichting Nimma Media Toffe stage bij Beeldbrengers, hét jongerenplatform van Gelderland!

Wij zijn op zoek naar een leergierige stagiair Marketing en Communicatie die alles weet te halen uit onze social mediakanalen. Je beheert onze Instagram, Youtube en TikTok accounts. Je weet hoe je interactie kan genereren met onze volgers. Daarnaast ontwikkel je nieuwe vormen van het gebruik van Instagram Stories en Reels die aansluiten bij de inhoud van de content die we maken. Je maakt voor ons plannen hoe je dit kan doen en je presenteert die aan onze medewerkers. Je kan ook zelf aan de slag als mediamaker. Te denken valt aan het maken van reportages over bijvoorbeeld festivals, sport, cultuur maar ook het maken van vlogs of mini-docu's behoren tot de mogelijkheden. We zijn benieuwd naar jouw ideeën! Wij vragen creativiteit en inzet en we bieden een toffe ervaring in een dynamisch team met veel talent. Je komt in contact met een groot netwerk van organisaties en bedrijven. Je krijgt dagelijks begeleiding in het maken van je producties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leergierige stagiairs die ons team komen versterken. Wij vragen creativiteit en inzet en we bieden een toffe ervaring in een superleuk team met veel talent. Je komt in contact met een groot netwerk van organisaties en bedrijven. Je krijgt dagelijks begeleiding in het maken van je producties. Er is een inwerkperiode waarin je klaargestoomd wordt om mediamaker te worden. Je werkt vanuit onze locatie in Nijmegen en je reist regelmatig door de hele provincie Gelderland.

Wat biedt het bedrijf?

Beeldbrengers is het mediaplatform voor en door jongeren in Gelderland. In samenwerking met Omroep Gelderland, lokale omroepen en bibliotheken in de provincie Gelderland maken jongeren reportages, vlogs en andere mediaproducties over alles wat zij belangrijk vinden. We maken bijna dagelijks reportages over alles wat jongeren bezig houdt. Ook maken we regelmatig series en documentaires over interessante onderwerpen. Als stagiair werk je daaraan mee. Taken die je bij ons kan vervullen zijn: cameraman/vrouw, editor, redactie, presentator, social media manager of een combinatie van deze taken. Je hebt veel vrijheid om je eigen invulling te geven aan de vorm en inhoud van de producties. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder