Software developer

Travel Nerds B.V. Ontdek de wereld van Travel Tech: Word stagiair softwareontwikkeling bij Travelnerds!

Welkom bij Travelnerds! Als stagiair softwareontwikkelaar bouw je mee aan onze travelportalen. Hierbij een kort overzicht: Technologie: Je werkt met HTML, CSS, JavaScript, en frameworks zoals React. Belangrijk is ook ervaring met WordPress, aangezien we dit platform gebruiken. Projecten: Je ontwikkelt gebruikersinterfaces, integreert API's en optimaliseert de UX van onze reisportalen, inclusief responsieve ontwerpen en zoekfunctionaliteiten. Samenwerking: Je werkt samen met ontwikkelaars, ontwerpers en productmanagers in een Agile omgeving, deelneemt aan scrums en code-reviews. Leren & Groei: We bieden toegang tot cursussen en workshops voor je professionele ontwikkeling. Impact: Je bijdrage heeft direct invloed op de gebruikerservaring. We zijn enthousiast om je in ons team te hebben en samen te werken aan innovatieve reisoplossingen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Technische Kennis: Bekwaamheid in HTML, CSS, JavaScript, en WordPress. Analytisch Vermogen: Vaardig in het analyseren van problemen en ontwerpen van oplossingen. Detailgerichtheid: Aandacht voor detail, vooral in UI/UX design. Creativiteit: Innovatief in het oplossen van ontwerp- en functionaliteitsuitdagingen. Teamwerk: Goede samenwerking met technische en niet-technische teamleden. Communicatie: Duidelijk en effectief communiceren van technische concepten. Leergierigheid: Bereidheid om nieuwe technologieën en methoden te leren. Zelfstandigheid: In staat zijn om zelfstandig te werken en initiatief te nemen.

Wat biedt het bedrijf?

Als Travelnerds bieden wij onze stagiaires in softwareontwikkeling een rijke en waardevolle ervaring: Directe Projectervaring: Werk aan echte travelportalen, waardoor je praktische ervaring opdoet in softwareontwikkeling en webdesign. Mentorschap: Profiteer van de begeleiding van ervaren professionals, essentieel voor je professionele groei. Toegang tot Technologie: Gebruik de nieuwste technologieën en tools, waaronder geavanceerde webontwikkelingsframeworks en WordPress. Professionele Ontwikkeling: Verbeter je vaardigheden door workshops, trainingen en online cursussen. Netwerken: Bouw een professioneel netwerk op met industrie-experts, wat toekomstige carrièremogelijkheden kan openen. Dynamische Omgeving: Ervaar een snelgroeiende en innovatieve sector met diverse projecten. Teamcultuur: Sluit je aan bij een ondersteunend team dat nieuwe ideeën waardeert. Toekomstige Carrièremogelijkheden: Vele mogelijkheden voor na de studie om te blijven.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder