Marketing & Communication Specialist

Travel Nerds B.V. Verken de wereld van reismarketing als stagiair bij Travelnerds

Bij Travelnerds zoeken we een marketingstagiair met passie voor reizen en digitale marketing! Je leert over SEO, contentcreatie, social media strategieën, en e-mailmarketing. Werk samen met ons dynamische team en doe echte marketingervaring op in de reisbranche. Je krijgt ruimte voor creativiteit, innovatie en persoonlijke groei. Wij bieden begeleiding, professionele ontwikkeling en netwerkmogelijkheden. Ben je creatief, analytisch en proactief? Sluit je aan bij Travelnerds en help ons de reiswereld te veroveren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor de marketingstage bij Travelnerds zijn deze vaardigheden belangrijk: Creativiteit: Je brengt frisse ideeën voor campagnes en content. Communicatie: Je schrijft helder en overtuigend, ideaal voor social media en e-mailmarketing. Analytisch Denken: Je analyseert campagnes en begrijpt basisdata. Leergierigheid: Je bent enthousiast om meer te leren over SEO en digitale marketing. Teamwerk: Je werkt goed samen met anderen en deelt graag ideeën. Zelfstandigheid: Je neemt initiatief en werkt goed op eigen houtje. Geen zorgen als je nog niet alles beheerst; wij ondersteunen je ontwikkeling!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Travelnerds bieden we onze marketingstagiairs: Praktijkervaring: Werk aan echte marketingcampagnes en krijg inzicht in de reisbranche. Professionele Begeleiding: Leer van ervaren marketeers en krijg persoonlijke begeleiding. Toegang tot Tools en Technieken: Werk met moderne marketingtools en -technieken. Netwerkmogelijkheden: Bouw een netwerk op binnen de marketing- en reisindustrie. Creatieve Vrijheid: Ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Persoonlijke Ontwikkeling: Verbeter je vaardigheden door praktische ervaring en feedback. Teamcultuur: Word onderdeel van een dynamisch en ondersteunend team. Carrièremogelijkheden: Voor uitblinkers kunnen er kansen zijn binnen ons bedrijf na de stage. Ontdek de wereld van reismarketing bij Travelnerds!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder