Marketing & Communication Specialist

Ferlin Plastics Automation Stage Marketing & Communication Specialist met stagevergoeding bij Ferlin!

Bij Ferlin hechten we veel waarde aan een leerzame stage, waarin je voldoende begeleiding krijgt en je je eigen kwaliteiten mag inzetten. Je bent dan ook verzekerd van een leerzame stageplek bij ons. Als Marketing en Communication Specialist leer je hoe een marktonderzoek kunt uitvoeren om de nieuwste trends en klantvoorkeuren te ontdekken. Afhankelijk van waar jij de focus op wil leggen in je stage, kun je helpen bij het schrijven van nieuwsbrieven of bijvoorbeeld social media berichten. Ook kun je ondersteunen bij het ontwerpen van visuele content, zoals afbeeldingen en infographics. Verder kun je helpen bij de organisatie en promotie van evenementen en beurzen. Jij geeft hier zelf de focus in aan. Wij begeleiden jou hier vanzelfsprekend in. Bij Ferlin begin je met eenvoudige taken en naarmate je meer leert, kun je steeds meer verschillende werkzaamheden oppakken. Wij bieden jou graag de kans om jezelf verder te ontwikkelen en waardevolle werkervaring op te doen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- MBO niveau 4 werk- en denkniveau; - Je bent een echte aanpakker en je bent klantgericht; - Je bent een teamplayer die graag wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

Waarschijnlijk heb je thuis al veel producten die dankzij een machine van Ferlin zijn gemaakt. Denk aan een kratje bier, de dop van je pindakaaspot of zelfs je vuilniszak. Voor het maken van dit soort kunststof producten hebben we heel nauwkeurige doseer- en transportmachines nodig. Ferlin maakt deze machines. Kunststof is superhandig, maar we moeten er slim mee omgaan om het milieu niet te belasten. Bij Ferlin dragen we daar graag ons steentje aan bij! Bij Ferlin voel je je snel thuis. Je bent verzekerd van een leerzame en ondersteunende omgeving, ongeacht je achtergrond. We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en samen kan werken in een rustige en geordende werkomgeving. Kortom, we zijn trots op ons team en bieden jou ook graag de kans om Ferlin beter te leren kennen tijdens jouw stage! Tot slot waarderen we jouw bijdrage aan Ferlin. Daarom krijg je een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand voor 40 uur per week.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder