Aruba Blue Village Restaurant Supervisor
Als je op zoek bent naar een uitdagende stage, zijn wij op zoek naar jouw een restaurant supervisor die het restaurant en de keuken kan aansturen. Kom met nieuwe ideeen om het restaurant ook bij de lokalen onder de aandacht te brengen. Daarnaast is het belangrijk om de trends en ontwikkelingen scherp in de gaten te houden. - Ben je enthousiast - Een echte “people person” - vindt je het super om mee te werken aan een nieuw plan - Ben je klantvriendelijk en commercieel ingesteld - Representatief en zorg je ervoordat alles schoon en netjes blijft volgens de hygiene code. - kun je ook zelfstandig werken en in een team dan nodigen we je uit om een cv en motivatie brief te sturen
Naar wie zijn wij op zoek?
- Flexibiliteit - Klantgericht - Enthusiast - Oog voor detail - Vlotte communicatie
Wat biedt het bedrijf?
Possibilities for permanent employment if interested
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf