Zelfstandig werkend kok

De Gieser Wildeman Wij bieden een prettige leerplaats in een dynamische keuken

De student gaat 4 dagen per week meewerken in onze keuken. Onder begeleiding van meesterkok Rene Tichelaar. En gedurende het leerjaar doorloopt de student alle partys in de keuken Tijdens de leerperiode ontwikkelt de leerling kok vaktechnische vaardigheden en groeit zo door naar een zelfstandige rol in de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van onze medewerkers verwachten wij passie, creativiteit en enthousiasme voor het vak. Als ook een leergierige houding, doorzettingsvermogen, teamspirit, flexibiliteit, nauwkeurigheid, en een goed humeur.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een prettige leeromgeving in een jong dynamisch team. Goede begeleiding van ervaren koks die je de fijne kneepjes van het vak leren, en een gezellige werksfeer. En een passende vergoeding

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder