Hostellerie Schuddebeurs Ambachtelijk en kleinschalig hotel/restaurant zoekt enthousiaste kanjers voor in het restaurant en in de keuken. kIjk voor meer informatie op www.werkeninschuddebeurs.nl
Kijk voor concrete informatie over de verschillende vacatures met functie omschrijving op www.werkeninschuddebeurs.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Kijk voor concrete informatie over de verschillende vacatures met functie omschrijving op www.werkeninschuddebeurs.nl Ben je een schoolgaande BOL of BBL leerlingkok of leerling gastheer / gastvrouw en ben je op zoek naar een leerbedrijf waar nog ouderwets & ambachtelijke gekookt wordt? Wil je de fijne kneepjes van het bedienings- koks- en bakkervak leren ? Hostellerie Schuddebeurs is een niv2 tm 4 leerbedrijf en de vakbekwame leermeesters vinden het mooi om hun skills aan jou over te dragen. Afgelopen 15 jaar hebben alle leerlingen hun opleiding met diploma afgerond !
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden aan .... Een plezierige, professionele gastgerichte werkomgeving, Waarbij je onderdeel bent van ons kleine team Deze functie kan deeltijd of voltijd ingevuld worden, maar tenminste 24 uur id week. Salaris wat past bij de functie en ervaring van de kandidaat Traditionele keuken/menukaart waarbij wel moderne technieken toegepast worden Beschikbaar budget voor scholing en ontwikkeling. Werken in een gezellig familiebedrijf met korte lijntjes We waarderen creatieve input mbt gerechten en presentatie Aantrekkelijke kortingsregeling bij onszelf en alle Hampshire Hotels. Goede extra arbeidsvoorwaarden met uitgebreid verzekeringpakket en vakantieregeling. Indien gewenst kan voor tijdelijke interne huisvesting gezorgd worden
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan