Hostellerie Schuddebeurs Ambachtelijk en kleinschalig hotel/restaurant zoekt enthousiaste kanjers voor in het restaurant en in de keuken. kIjk voor meer informatie op www.werkeninschuddebeurs.nl
Kijk voor concrete informatie over de verschillende vacatures met functie omschrijving op www.werkeninschuddebeurs.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Kijk voor concrete informatie over de verschillende vacatures met functie omschrijving op www.werkeninschuddebeurs.nl Ben je een schoolgaande BOL of BBL leerlingkok of leerling gastheer / gastvrouw en ben je op zoek naar een leerbedrijf waar nog ouderwets & ambachtelijke gekookt wordt? Wil je de fijne kneepjes van het bedienings- koks- en bakkervak leren ? Hostellerie Schuddebeurs is een niv2 tm 4 leerbedrijf en de vakbekwame leermeesters vinden het mooi om hun skills aan jou over te dragen. Afgelopen 15 jaar hebben alle leerlingen hun opleiding met diploma afgerond !
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden aan .... Een plezierige, professionele gastgerichte werkomgeving, Waarbij je onderdeel bent van ons kleine team Deze functie kan deeltijd of voltijd ingevuld worden, maar tenminste 24 uur id week. Salaris wat past bij de functie en ervaring van de kandidaat Traditionele keuken/menukaart waarbij wel moderne technieken toegepast worden Beschikbaar budget voor scholing en ontwikkeling. Werken in een gezellig familiebedrijf met korte lijntjes We waarderen creatieve input mbt gerechten en presentatie Aantrekkelijke kortingsregeling bij onszelf en alle Hampshire Hotels. Goede extra arbeidsvoorwaarden met uitgebreid verzekeringpakket en vakantieregeling. Indien gewenst kan voor tijdelijke interne huisvesting gezorgd worden
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan