Strandpark De Zeeuwse Kust B.V. (Achter de duinen) Kom stage lopen op Strandpark De Zeeuwse Kust en beleef het ultieme vakantie gevoel in Renesse
- bereiden en voorbereiden van gerechten volgens recept van het ontbijt, lunch en diner voor ons a la carte restaurat en ons Italiaans restaurant wat in het hoogseizoen open is - bereiden van mis en place - bereiden van gerechten - managen van de afhaal gerechten - er worden ook veel gerechten uit het restaurant besteld en afgehaald bij jou. er wordt van jou dus ook verwacht dat je communiceert met je collega's uit de keuken en snack.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat we van jou verwachten is dat je wilt leren en dat je je in wilt zetten voor je collega's en het bedrijf.
Wat biedt het bedrijf?
Je bent werkzaam op Strandpark De Zeeuwse Kust waar zich twee restaurants bevinden: Strandcafé DOK en La Costa. Dok is een a la carte restaurant waar we een groot gedeelte van de kaart ook beschikbaar hebben om af te halen. La Costa is een Italiaans restaurant waar we pizza's, pasta's en salades beschikbaar hebben voor de afhaal. Ook is er een snackbar aanwezig waar het hele park en mensen vanuit de omgeving langs komen om eten af te halen. Sinds covid-19 zijn we ons heel erg gaan focussen op afhaal gerechten. We zijn samen gaan werken met een bedrijf waarbij mensen alles kunnen bestellen, een afhaaltijd kunnen instellen en kunnen betalen. Dit geld voor beide restaurants en de snackbar. Strandpark De Zeeuwse Kust is een familie bedrijf wat erg aan het groeien is. Er bevinden zich verschillende soorten accommodaties zoals een hotel me 40 kamers (deze komen ook ontbijten), 22 appartementen, meer dan 200 chalets en nog veel meer.
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K1-W1 Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
- P3-K1-W10 Sluit het fastservicebedrijf af
- P3-K1-W2 Begroot financiën
- P3-K1-W3 Bewaakt budgetten
- P3-K1-W4 Voert de dagadministratie uit
- P3-K1-W5 Plant voorraadniveaus
- P3-K1-W6 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K1-W7 Voert intern formele gesprekken
- P3-K1-W8 Stuurt medewerkers aan
- P3-K1-W9 Rapporteert aan de manager/ondernemer
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan