Meewerkend horeca ondernemer

Strandpark De Zeeuwse Kust B.V. Kom stage lopen op Strandpark De Zeeuwse Kust en beleef het ultieme vakantie gevoel in Renesse

Op Strandpark De Zeeuwse Kust zijn twee restaurants aanwezig genaamd: DOK (a la carte restaurant) en La Costa (Italiaans restaurant). DOK is 365 dagen per jaar geopend van sochtends vroeg tot savonds laat. We hebben een hele uitgebreide kaart die 4x per jaar veranderd wordt door gebruik te maken van seizoen producten. In de zomer draaien we tussen de 250 en 500 passanten die komen diner bij ons tussen 17:00 en 21:00. Je begrijpt aan de aantallen dat we werken met een groot team. We hebben 1 chefkok, 2 sous chefs en 1 manager in de bediening. De mensen hebben veel ervaring en kunnen je overal mee helpen. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen zelf te ondernemen binnen ons bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het enige wat we van jou verwachten is dat je wilt leren en dat je je in wilt zetten voor je collega's en het bedrijf. We verwachten wel dat je snel kan schakelen en dat je goed meekijkt zodat je na een aantal weken leiding kan geven en mensen kan aansturen. Voor de rest ligt het helemaal aan jezelf. je kan binnen het bedrijf ontzettend veel groeien maar daar moet jij je voor inzetten.

Wat biedt het bedrijf?

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familie bedrijf wat erg aan het groeien is. Je werkt in een team dat fluctueert tussen de 50 en de 120 collega's. Wat Strandpark De Zeeuwse Kust jou kan bieden is een fijne werkomgeving met een team dat voor je klaar staat. Vanwege de drukte op het park in het hoogseizoen en de goede kwaliteit van eten, drinken en service hebben wij een team wat zijn vak verstaat. Ons vaste team heeft gekozen voor de horeca en is er ook goed in. je kan wel zeggen dat er een paar gespecialiseerd in zijn. Genoeg kennis om jou te helpen jou stage goed af te ronden en misschien is er na afloop wel een plek voor je vrij om vast te komen werken. Ook is er een mogelijkheid om te blijven slapen op het park. In de vakanties en weekenden zijn er altijd mensen aanwezig in de accommodatie en is dit altijd erg gezellig. We hebben een hecht team wat ook leuke dingen met zijn alle onderneemt. We gaan vaak met zijn alle wat drinken, eten of stappen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder