Servicemedewerker

NH Conference Centre Leeuwenhorst Hotel Service in het leukste congreshotel van Nederland. Overtref de verwachting van onze gasten!

Service tijdens het gehele verblijf! In NH Conference Centre Leeuwenhorst vinden veel zakelijke bijeenkomsten plaats, die wij volledig zelf verzorgen. In het restaurant, de bar, breaks in de lounges, borrels, gala diners, feesten en partijen. Je werk heeft daardoor veel afwisseling en uitdaging. Perfect voor zo'n brede opleiding, als die jij volgt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastgericht, flexibel, beleefd, houdt van afwisseling, opgewekt, zin om in een team te werken, oog voor detail, bereid iets extra's te doen voor de gast, durf om erop af te stappen, goede persoonlijke verzorging. Eigen vervoer is belangrijk, als je in de buurt woont. Het OV bereikt het hotel op mooie tijden voor gasten, maar voor de flexibele werktijden is het ongeschikt om op te rekenen. Woon je echt ver weg? Dan kan een studentenkamer in het hotel een optie voor jou zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen NH Leeuwenhorst hebben we een gezellig, flexibel en hecht team. Onze leermeesters hebben veel ervaring binnen de hospitality. Met hen kun je werken aan je opdrachten, maar ook van je collega's kun je veel leren. Wij zijn gewend elkaar te helpen. Niet alleen binnen de afdeling, maar ook tussen afdelingen onderling. Het gaat per slot om de gast. In alle serviceafdelingen werken we in bedrijfskleding. Je zorgt zelf voor bijpassende schoenen en kousen. En voor onze pauzes hebben we een gezellig bedrijfsrestaurant, waar je van de maaltijden gebruik mag maken op je werkdagen. Wij bieden een stagevergoeding van 400 euro bij een fulltime stage. Ben je na je stage klaar met je opleiding? Vraag dan naar de mogelijkheden om te . Er zijn regelmatig vacatures. En jij hebt natuurlijk een streepje voor, omdat je al hebt kunnen laten zien wat je waard bent. Heb jij extra begeleiding nodig? Bespreek dat tijdig. Omdat iedereen verschillend is, kijken we graag met jou wat nodig is.

Wat ga je leren?

  • Is aanspreekpunt voor bezoekers
  • B1-K1-W1 Ontvangt bezoekers
  • B1-K1-W2 Draagt bij aan een veilige situatie
  • Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • B1-K2-W2 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W4 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K2-W5 In behandeling nemen en registreren van incidenten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder