NH Conference Centre Leeuwenhorst Hotel Leerling gezocht met een hart voor koken voor een leuke stage bij NH Conference Centre Leeuwenhorst!
Met veel plezier bereiden wij gerechten voor zowel groepen tot 1000 personen als à la carte tot 60 gasten, van ontbijt tot luxe diner; we doen het allemaal. Tijdens deze stage ben je onder andere verantwoordelijk voor mise en place werkzaamheden, het uitvoeren van keukenwerkzaamheden, onder supervisie van een ervaren kok. Het bereiden van gerechten/gerechtgedeelten uit halffabricaten en verse ingrediënten roulerend in groepen (parties) hoort hier ook bij. Voorbereiden van verse ingrediënten door o.a. wassen, snijden, voorkoken, mengen/roeren, pureren m.b.v. keukenapparatuur en het schoonmaken van de werkomgeving, keukenmachines, apparatuur en overige materialen zijn onderdeel van jou dagelijkse bezigheden. Daarnaast zul je kennis opdoen over veiligheidsregels en hygiëne en attent zijn op de naleving van de gestelde regels betreffende bedrijfs- en persoonlijke hygiëne.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij streeft ernaar om altijd het lekkerste gerecht te kunnen serveren aan onze gasten. Je werkt zowel goed zelfstandig als in een team en je hebt een oog voor detail en kwaliteit.
Wat biedt het bedrijf?
Naast de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als in jouw vakgebied verder te ontwikkelen, bieden wij een speciaal medewerkerstarief maar ook een speciaal tarief voor jouw vrienden & familie waarmee jijzelf maar ook de mensen om jou heen kunnen verblijven bij alle hotels die onder de keten Minor vallen. Wij hebben een university die uitstekende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden heeft en last but not least: interessante doorgroeimogelijkheden. Kortom: het bedrijf waar jij naar op zoek bent!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan