Manager / ondernemer horeca

Pollfoss Hotell Hotel & Restaurant management stage in het magische Noorwegen

Als student Manager / Ondernemen Horeca maak je kennis met alle operationele werkzaamheden binnen Pollfoss Hotell. Binnen deze brede stage is geen werkdag hetzelfde, je loopt mee met de hotel manager en gaat werkzaamheden verrichten zoals: - Het verwelkomen van gasten - Receptie werkzaamheden verrichten - Het opnemen van bestellingen in het restaurant - Je collega's in de keuken helpen met mise & place werkzaamheden - Realiseren en controleren van de kwaliteitsstandaarden van Pollfoss Hotell - Bewaken en optimaliseren van de procedures van Pollfoss Hotell

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent een echte horeca topper en houdt er van om gasten te verrassen - Je bent leergierig en hebt een brede interesse in de hotel branche - Je bent representatief en hebt een flexibele houding - Je spreekt Engels alle overige talen zijn een bonus

Wat biedt het bedrijf?

Als onderdeel van het Pollfoss Team verzorgen wij jou een comfortabel verblijf waarin je jezelf kan terugtrekken. Daarnaast kan je uiteraard rekenen op een stagevergoeding, fooien en diverse beurzen/vergoedingen! Deze inkomsten kunnen oplopen tot wel EUR. 1600,- per maand! Met een goed balans tussen vrijetijd en werktijd krijg je genoeg kans om van dit prachtige land te genieten. Daag jezelf uit en ga lekker raften of mountainbiken. Doe je het liever rustig aan? Trakteer jezelf op het lekkerste kaneelbroodje van Noorwegen die je kan vinden in het schilderachtige dorpje Lom.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder