Manager / ondernemer horeca

´t Wapen van Norg Manager/ ondernemer horeca

Als student bij T 'Wapen van Norg ben je werkzaam op verschillende vlakken in de bediening. Samen met het hechte team werk je op het terras of in het restaurant. Hier voorzie je verschillende gasten van een leuke tijd in het bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als bedrijf verwachten wij, dat de student beschikt over verschillende basisvaardigheden die geleerd zijn tijdens de opleiding. Communicatie naar de gasten en je collega’s is en belangrijke vaardigheid. Samenwerken, stressbestendig, collegialiteit en spontaan, zijn de dingen die we in jou zoeken. Maar het belangrijkste is dat je met veel enthousiasme aan het werk bent.

Wat biedt het bedrijf?

Als bedrijf bieden wij jou een mooie leeromgeving. Je werkt samen met collega’s die beschikken over verschillende horeca diploma’s, zij delen dezelfde passie. Bij een goede samenwerking kan er na de stage gekeken worden voor een doorgroeimogelijkheid naar een baan.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder