Bospaviljoen De Norgerberg Ben jij een aanpakker met een positieve insteek en zoek jij een dynamische werkplek? Dan zoeken wij jou!
Dynamische werkplek met zowel lunch, high tea's, borrel, diner, buffetten, partijen enz. De werkzaamheden kunnen zeer divers zijn, is ook afhankelijk van kennis en kunde van de leerling en hoe snel hij/zij eea oppakt. Ben jij een aanpakker met een positieve insteek? Dan zoeken wij jou!
Naar wie zijn wij op zoek?
Dynamische werkplek met zowel lunch, high tea's, borrel, diner, buffetten, partijen en. De werkzaamheden kunnen zeer divers zijn, is ook afhankelijk van kennis en kunde van de leerling en hoe snel hij/zij eea oppakt. Ben jij een aanpakker met een positieve insteek? Dan zoeken wij jou!
Wat biedt het bedrijf?
Dynamische werkplek met zowel lunch, high tea's, borrel, diner, buffetten, partijen en. De werkzaamheden kunnen zeer divers zijn, is ook afhankelijk van kennis en kunde van de leerling en hoe snel hij/zij eea oppakt. Ben jij een aanpakker met een positieve insteek? Dan zoeken wij jou!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken