Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Brabant Veilig Coöperatie U.A. Vacature: monteur - installateur in opleiding

Het gaat goed met Brabant Veilig. We groeien geleidelijk aan, Dennis heeft het lekker druk en de agenda is goed gevuld met onderhoudjes, installatie van alarm- en camerasystemen en installaties van hang en sluitwerk. Daarom hebben we plek voor een nieuwe collega, een vacature: monteur – installateur in opleiding. We zoeken een collega die we mogen opleiden tot een volwaardige monteur / installateur. Brabant Veilig is een betrouwbare organisatie die goed is voor hun medewerkers. We hebben een hart voor de zaak en werken vol met passie. We werken met passie voor en met onze klanten en zijn ze graag van dienst. Want de tevredenheid van onze klant staat hoog in het vaandel! Dagelijkse werkzaamheden Onderhoud en installatie van elektronische beveiligingsinstallaties: -Camerabeveiliging -Alarminstallatie Onderhoud en de installatie van bouwkundig beveiliging (hang en sluitwerk): -Plaatsen van sloten, sluitkommen, raamkrukken, dievenklauwen, etc -Storingen oppakken en afhandelen

Naar wie zijn wij op zoek?

Werknemersprofiel Benodigde opleidingen: Opleiding is geen pré, maar affiniteit met techniek wel Benodigde werkervaring: Werkervaring is geen pré, maar affiniteit met techniek wel Persoonlijke vaardigheden en competenties - Technisch inzicht en twee rechterhanden. - Je hebt een klantvriendelijke houding. Omdat je tijdens je werk veel contact met klanten hebt ben je communicatief vaardig en heb je een verzorgde uitstraling. - Jij bent een loyale werknemer die met een flexibele werkhouding aan deze baan begint. Ook komen er kwaliteitsnormen en strikte afspraken bij deze functie kijken. - Je bent in bezit van rijbewijs B of je wilt die gaan halen. - Je bent in staat om een VOG aan te vragen.

Wat biedt het bedrijf?

Doelstelling We starten met je als werknemer in opleiding. En begeleiden je totdat je in staat bent zelfstandig te werken. En dat we je voor installaties en onderhoud in kunnen zetten. Daarnaast ben je in staat jezelf door te ontwikkelen waarbij je de productkennis en uitvoering eigen maakt. Verantwoordelijkheidsgevoel speelt daarbij een belangrijke rol. Overige arbeidsvoorwaarden - Een mooie leerling functie. - Mogelijkheid om door te blijven leren middels cursussen. - Bij goed functioneren ligt er een vast dienstverband in het vooruitzicht. - De werktijden liggen tussen 08:30 en 17:30 uur, daarnaast werk je mee in de pieperdienst volgens een vastgesteld rooster. - Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. - Een stagevergoeding passend bij de werkzaamheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder