Zelfstandig werkend bakker

Luxe Brood en Banketbakkerij de Vocht Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij de Vocht is een moderne bakkerij waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als zelfstandig werkend bakker krijg je alle aspecten mee van het mooie vak. Zo start je met het bereiden van de bakkerijproducten. Vervolgens verwerk, modelleer en bak je de producten. En tot slot decoreer en werk je deze bakproducten af. Jij bewaakt en borgt de kwaliteit van de producten en de ruimte waarin je je werk verricht. Je maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon. En houdt goed in de gaten hoe het met de voorraad zit en inventariseert op tijd of er een bestelling voor grondstoffen geplaatst moet worden. We waarderen mensen met inzicht voor verbeteringen, daarom staan wij altijd op voor nieuwe ideeën en vernieuwingen voor het assortiment of receptuur. En horen wij graag je bevindingen en advies over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Belangrijkste vaardigheid waarover je moet beschikken is inzet. Als je graag wilt leren ben je hier op het juiste adres.

Wat biedt het bedrijf?

Mogelijkheid tot weekendbaan en een vaste aanstelling na opleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder