Bakkerij en lunchroom Uniek Bijzonder(e), diverse en leuke leerplaats in een kleinschalig bakkersbedrijf (+horeca en zorg)
Periode van de stage is in overleg, genoemde data zijn niet bindend. De student staat in onze bakkerij en doet daarbij alle werkzaamheden die bij een brood en banketbakkerij behoren. Daar krijg jij mogelijkheden om je onder andere te ontwikkelen in productontwikkeling en maatwerk. We zijn een kleinschalige bakkerij met weinig massaproductie, iedere dag is anders en iedere dag komen nieuwe producten voorbij. Als je bij ons komt stage lopen krijg je veel vrijheid waaruit ontwikkeling kan plaatsvinden. Daarnaast werk je ook met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een achtergrond om met hen te kunnen werken is geen eis, echter is feeling met en passie voor de doelgroep een absolute pré. Je krijgt vrij de ruimte om ideeën in te brengen en een en uit te werken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Sociaal vaardig, feeling met onze doelgroep (mensen met afstand tot arbeidsmarkt), kwaliteitgericht, harde werker/ aanpakker, oog voor detail.
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt een leuke en gezellige werkplek in een hecht en open team. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor lol en oog voor elkaar. Er is grote vrijheid en inbreng van eigen ideeën wordt gewaardeerd. Mocht het van beide kanten bevallen kunnen we bekijken of er ruimte is om een eventuele samenwerking kunnen verlengen en in welke vorm.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten