Zelfstandig werkend kok

Dinner in motion / Motion Experience Zelfstandig werkend kok BBL bij Dinner in Motion

Als student of werknemer bij Dinner in Motion – een uniek restaurantconcept met een spectaculaire 360-graden beleving – draai je volledig mee in de keuken. Je begint je dag met de mise-en-place: voorbereiden, plannen en samenwerken om alles klaar te maken voor het avondservice. Samen met het team zorg je ervoor dat elk bord er niet alleen perfect uitziet, maar ook perfect past bij de beleving van de avond. Elk kwartaal ontwikkelen we een nieuw menu, waarbij je wordt aangemoedigd om mee te denken en je creativiteit te gebruiken. In de keuken krijg je de kans om een breed scala aan technieken onder de knie te krijgen We dagen je daarbij ook regelmatig uit met blackbox-opdrachten of creatieve challenges. Bij Dinner in Motion is er volop ruimte om te leren, ontdekken en groeien in een team waar plezier en kwaliteit samenkomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt veel ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle kok. Je voelt je thuis in de keuken en kan goed omgaan met stressvolle situaties. Je bent creatief en een sociale en flexibele collega. Tot slot vinden wij punctualiteit en het tonen van respect erg belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op vaste aanstelling, hecht team, werken op een manier die je waarschijnlijk nog nooit hebt meegemaakt én in een unieke omgeving!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder