Slagerij Daan Ruijter -versmedewerker met basis vlees
Op een leuke manier een mooi ambacht leren, samenwerken en van waarden zijn in een team. Afhankelijk van de opleiding geven wij persoonlijke begeleiding. We leren je alle kneepjes van het vak op een rustige en gezellige manier. Denk aan afvliezen en uitbenen tot het bereiden van maaltijden. Het adviseren van klanten bij het maken van hun keuzes. We bieden een breed assortiment waardoor er veel mogelijkheden zijn.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Blij worden van eten - Gezellig - Leergierig - Flexibel inzetbaar (uren en dagdelen in overleg)
Wat biedt het bedrijf?
een prettige leeromgeving met de juiste begeleiding eventuele kans op een vaste aanstelling gezellig team eten van en op de zaak flexibel in te delen uren vakantiegeld reiskostenvergoeding
Wat ga je leren?
- Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit
- B1-K1-W1 Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop
- B1-K1-W2 Maakt presentatieplan van versproducten
- B1-K1-W3 Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K1-W4 Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K1-W5 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten
- Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt
- B1-K2-W1 Bepaalt personeelsbeleid en voert uit
- B1-K2-W2 Werft en begeleidt medewerkers
- B1-K2-W3 Stuurt medewerkers en het team aan
- B1-K2-W4 Organiseert en voert werkoverleg
- B1-K2-W5 Onderhoudt contacten met externen
- Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit
- B1-K3-W1 Bewaakt de financiële situatie van de onderneming
- B1-K3-W2 Bepaalt marketingbeleid en voert uit
- B1-K3-W3 Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan