Slagerij Daan Ruijter -versmedewerker met basis vlees
Op een leuke manier een mooi ambacht leren, samenwerken en van waarden zijn in een team. Afhankelijk van de opleiding geven wij persoonlijke begeleiding. We leren je alle kneepjes van het vak op een rustige en gezellige manier. Denk aan afvliezen en uitbenen tot het bereiden van maaltijden. Het adviseren van klanten bij het maken van hun keuzes. We bieden een breed assortiment waardoor er veel mogelijkheden zijn.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Blij worden van eten - Gezellig - Leergierig - Flexibel inzetbaar (uren en dagdelen in overleg)
Wat biedt het bedrijf?
een prettige leeromgeving met de juiste begeleiding eventuele kans op een vaste aanstelling gezellig team eten van en op de zaak flexibel in te delen uren vakantiegeld reiskostenvergoeding
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan