Kok

China House Ben jij de volgende Asian Masterchef?

Je leert je weg in de Chinese keuken met name de Kantonese keuken. Daarnaast zie je ook de Japanse, Thaise, Indonesische en Koreaanse keuken

Naar wie zijn wij op zoek?

Vaktechnische vaardigheden 1. kunnen snijden 2. basis kooktechnieken beheersen 3. het kunnen bakken van een spiegelei in een wok Beroepsvaardigheden 1. gastgerichtheid 2. kunnen omgaan met kritiek 3. communicatief ontwikkeld Sociale vaardigheden 1. respect hebben voor gasten en team: leren samenwerken en inspelen op elkaar met ieders persoonlijkheid te respecteren en dit tonen. 2. flexibiliteit (het kunnen inspelen op onverwachte situaties in een rustige en systematisch manier) Persoonskenmerk 1.proactieve werkhouding (hands on mentaliteit met een gepast dosies humor)

Wat biedt het bedrijf?

China House heeft gekozen om een leerbedrijf te worden, omdat we zien dat de Aziatische horeca achteruit gaan en veel kennis en ervaringen beginnen kwijt te raken. We willen graag de kwaliteit en service niveau hoog houden. Bereidingen, technieken willen we de leerlingen bij brengen. zoals maken van geroosterde Peking eend, crispy buikspek, sauzen, woktechnieken, bereidingen van gerechten. etc. Wij bieden een leerplaats waar je alle facetten van het vak horeca te zien krijgt en meer inzicht in Chinese cultuur. Het team van 10 personen staat onder leiding van Ka Lun Ip. Ka Lun Ip heeft ruim 30 jaar ervaring in breed hospitality. Hij Zo werd hij coach voor de Fine Eastern Restaurants in de Hennessey gastvrijheidsprijs en zijn leerling won een gedeelde 3e prijs met Parkheuvel. Hij werkte in de food service en gaf leiding en was verantwoordelijk voor nieuwe gerechten. Ka Lun was verantwoordelijk voor de food corners van supermarkt Amazing Oriental.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder