Gastheer / -vrouw

China House

Restaurant China House is sinds 1987 al een begrip voor Oegstgeest en omstreken voor haar modern Chinese keuken. De ambiance van de restaurant ademt de sfeer van een zomerse dag in Chinese tuinen. Onder een Chinese parasol kunnen de gasten genieten van smaakvolle gerechten uit Azië met bijpassende wijnen. Daarnaast biedt China House nog de klassieke chinees indische gerechten en is er mogelijkheid voor afhalen en event catering. China House staat op nummer 23 van de Top 88 van beste chinese restaurants in Nederland. Restaurant heeft 100 stoelen en dit kan uitgebreid worden naar 130 stoelen. geen terras. Gelegen in het winkelcentrum Lange Voort heeft het restaurant ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur en is met OV slechts 10 minuten verwijderd van station Leiden Centraal. Restaurant China House is lid van de Fine Eastern Restaurants (FER), een culinaire vereniging van de top Aziatische restaurants in Nederland. Op deze lokatie leer je alle facetten van de horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vaktechnische vaardigheden 1. alcoholische en non-alcoholische dranken kunnen schenken in juiste glas 2. uitserveren en debrasseren van tafels 3. koffie kunnen zetten Beroepsvaardigheden 1. gastgerichtheid 2. kunnen omgaan met kritiek 3. communicatief ontwikkeld Sociale vaardigheden 1. respect hebben voor gasten en team: leren samenwerken en inspelen op elkaar met ieders persoonlijkheid te respecteren en dit tonen. 2. flexibiliteit (het kunnen inspelen op onverwachte situaties in een rustige en systematisch manier) Persoonskenmerk 1.proactieve werkhouding (hands on mentaliteit met een gepast dosies humor)

Wat biedt het bedrijf?

China House heeft gekozen om een leerbedrijf te worden, omdat we zien dat de Aziatische horeca achteruit gaan en veel kennis en ervaringen beginnen kwijt te raken. We willen graag de kwaliteit en service niveau hoog houden. Bereidingen, technieken willen we de leerlingen bij brengen. zoals tabel side geroosterde eend trancheren en op rollen in pannenkoekjes met eetstokjes. bereidingen van gerechten. etc. Wij bieden een leerplaats waar je alle facetten van het vak horeca te zien krijgt en meer inzicht in Chinese cultuur. Het team van 10 personen staat onder leiding van Ka Lun Ip. Ka Lun Ip heeft ruim 30 jaar ervaring in breed hospitality. Hij Zo werd hij coach voor de Fine Eastern Restaurants in de Hennessey gastvrijheidsprijs en zijn leerling won een gedeelde 3e prijs met Parkheuvel. Nederlandse eerste die Aziatische gerechten paired met single malt whisky's

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder