Patissier

Suzie's & Van Aken Kook jij de sterren van de hemel? Solliciteer dan nu!

Als leerling bij ons in het bedrijf draai je volledig mee om alles te leren. Wij zijn dagelijks geopend voor diner en sommige dagen ook voor de lunch. Zondagen zijn wij sowieso gesloten en de meeste feestdagen ook.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leergierige leerlingen met creativiteit en oog voor detail. Zoek jij een toekomst in de wereld van fine dining, solliciteer dan bij ons!

Wat biedt het bedrijf?

De afgelopen vier jaar heeft Suzie’s & Van Aken een eigen handschrift ontwikkeld in Oegstgeest. Er wordt gekookt met Aziatische invloeden in samenspel met een klassieke achtergrond. Een innovatieve keuken met daarin een jong team, die u graag meeneemt op een gastronomische reis waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder