Komaen Horeca topper welke niet wil dat elke dag hetzelfde is!
Een dag binnen de horeca is nooit hetzelfde. Het is namelijk afhankelijk van welke dienst je hebt: opstarten, tussendienst of diner. Dit is bepalend voor je taken/werkzaamheden, maar ook voor het verloop van de dag. Wat we wel kunnen zeggen is dat er binnen elke dienst veel te leren is. Zo kan een dag beginnen met het opstarten van het dinercafé: terras opbouwen, kassa tellen, tafels indekken, reserveringen checken etc. Bij het diner draait het meer ontvangen van gasten en het serveren van drinken/eten. Daarnaast sluit je af zodat jouw collega's in de ochtend weer fris kunnen beginnen. Binnen onze leerschool valt: openen, sluiten, opnemen van bestellingen, serveren, behandelen van klachten, afrekenen, het netjes houden van het terrein maar ook het werken in een andere omgeving zoals zalen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij stellen geen harde eisen aan competenties: want leren doe je vooral in de praktijk! Alleen bepaalde punten kunnen je wel een voordeel geven: - Passie voor de horeca - Leergierigheid - Makkelijk in de omgang met gasten - Weten wat er verwacht van je wordt binnen verschillende onderdelen - Zit niet graag stil Wij zoeken echt iemand die wil leren en dingen wil aanpakken. Stilzitten kunnen we allemaal, maar doorpakken is er voor horeca mensen!
Wat biedt het bedrijf?
Wij waarderen onze collega’s heel erg en daar staat natuurlijk ook iets tegenover. Daarom mag je het volgende minimaal van ons verwachten: - Mogelijkheid tot een vast contract (bespreekbaar) - Gelijke behandeling t.o.v. andere collega's - Een vergoeding die past bij je capaciteiten - Flexibele werktijden, je hoeft dus niet 52 weekenden in het jaar te werken - Kerstavond en 1ste Kerstdag vrij, overige feestdagen in overleg - Een leermeester die altijd voor je klaar staat Daarnaast kom je terecht in een jong, dynamisch en hecht team! Wij werken met een lach op ons gezicht omdat we nauw met elkaar samen werken.
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon