Marketing & Communication Specialist

Lunhar Marketing en Fashion combineren? Word stagiair bij LUNHAR in Oisterwijk! Samen bouwen we aan merken en verhalen in de media en kun je je passie voor Marketing, communicatie, PR en Fashion combineren!

Ben jij op zoek naar een inspirerende stageplek waar je jouw passie voor Marketing, PR en Fashion kunt combineren? Dan is LUNHAR op zoek naar jou! Als Marketing, PR & Communicatie stagiair ben je bezig om de verhalen van klanten via de media te verspreiden. -Ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van PR- en communicatie campagnes; -Schrijven van overtuigende persberichten, nieuwsbrieven en social media content; -Ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot officemanagement; -Knipselverwerking & rapportages opstellen; -Beheren van mediarelaties en het identificeren van nieuwe kansen voor publiciteit; -Bijhouden en uitbreiden van de persdatabase; -Monitoren en analyseren van de resultaten van PR-activiteiten; -Beheren, ondersteunen en analyseren van de sociale mediakanalen; -Persmailings voorbereiden en andere ondersteunende werkzaamheden in communicatie met journalisten, stylisten, influencers etc. www.lunhar.com/vacatures

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent student aan de mbo-opleiding Marketing & Communicatie en zit in het 3e jaar; -Goede communicatieve- en sociale vaardigheden, je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed; -Je volgt het nieuws op de voet zodat je altijd een relevant haakje weet te vinden; -Als PR- en/of communicatie-expert in opleiding verplaats je je makkelijk in uiteenlopende doelgroepen; -Je bent geïnteresseerd in mode, beauty, lifestyle, design & cultuur en de ontwikkelingen in deze sectoren; -Affiniteit met nieuws en (social) media, televisie en radio; -Je kunt secuur en gestructureerd werken aan meerdere projecten die tegelijkertijd aandacht vragen.

Wat biedt het bedrijf?

-Een uitdagende en leerzame stage met veel verantwoordelijkheid bij een officieel Erkend Leerbedrijf; -Een dynamische, jonge en informele werksfeer; -Een stage waarbij je veel leert op het gebied van (online) marketing, communicatie en PR, en veel contact met andere media hebt; -Duur: minimaal 5 maanden, 36 uur per week vanaf september 2024 (uren, start- en einddatum zijn bespreekbaar); -Een corner office in de KVL, het centrum van Oisterwijk (dichtbij het station)

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder