Restaurant Alma Gespecialiseerd kok met doorgroei mogelijkheden
Restaurant & Bodega Alma in Oisterwijk openden in oktober 2019 de deuren. Op de historische plek aan De Lind, waar Cas Spijkers ooit de sterren van de hemel kookte in De Swaen, creëren chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars een bijzondere gastronomische beleving voor hun gasten met op de eerste verdieping een high-end-restaurant wat in 2022 is bekroond met een Michelin ster en op de begane grond een bodega. Het restaurant is open voor lunch en diner diner, de bodega is de hele dag geopend. Wij zoeken enthousiaste mensen met gevoel voor kwaliteit en service die mee willen bouwen aan het hoogst haalbare binnen de gastronomische beleving. Onze gasten bieden we een bijzondere ervaring op een hoog niveau, maar we hebben jou ook wat te bieden. Naast de elementen in onderstaande vacatures bieden we jou goed werkgeverschap, waarin o.m. een fijne werksfeer in een gloednieuw onderkomen, ruimte voor jouw inbreng en het streven naar een gezonde balans tussen werk en privé.
Naar wie zijn wij op zoek?
Zelfstandig, eerlijk, gezellig, kritisch en creatief.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou onder meer: • Werken in een creatieve omgeving waarin we gaan voor het hoogst haalbare op gastronomisch gebied. • Als eerste in de Benelux werken in een Miikitco keuken met alle moderne apparatuur. • Werken met Annoncer, het fijnste digitale keukensysteem op de markt. • Begeleiding door leermeester chef Wouter van Laarhoven. • Vrij op maandag, dinsdag en een wisselende dag (weekend) • Gratis buizen inclusief wasservice. • Riante fooi.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring