Marketing & Communication Specialist

United Orange B.V. Medewerker online marketing en affiliate marketing in de reisbranche

Hallo ROC student! Bij ons leer je alles over online marketing én affiliate marketing in de reisbranche. Hoe komt je site hoger in Google, hoe maak je goede content, hoe bouw je een website met Wordpress en hoe verdien je geld met je eigen website?! United Orange B.V. heeft meer dan 40 websites over uiteenlopende reisbestemmingen en thema's. Van Mallorca tot Ibiza, van Kirchberg tot Val Thorens en van skiverhuur tot fietsvakanties. Bekijk onze portals op https://www.united-orange.com Als stagiair krijg je een mooie stagevergoeding terwijl je werkt aan: - Online verkennen en onderzoeken van nieuwe reisbestemmingen - Verzamelen van content en het schrijven van teksten - Bouwen van nieuwe websites met Wordpress en Elementor - Zoekwoorden onderzoek en gegevens verzamelen - Updaten van onze websites met teksten, afbeeldingen of reisaanbod - optimaliseren van webpagina's voor Google

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij ons op kantoor in Oldenzaal werk je samen met andere studenten aan de websites en portals. Je beheersing van de Nederlandse taal is goed en je vindt het leuk om websites te bouwen (leren we je hier). Je bent handig in het zoeken van informatie en je kunt je verplaatsen in de belevingswereld van onze bezoekers. Je hebt interesse in vakanties en reizen en bij voorkeur ben je een frequente vakantieganger of heb je wintersport ervaring. Ben je in staat om zelfstandig teksten te maken over reisbestemmingen dan is dat mooi meegenomen (en ook dat leren we je graag). Kortom: wil je werken in de leukste online business en wil je onze 1,5 miljoen bezoekers jouw kunsten laten zien?

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een leerzame en gezellige werkomgeving waarbij je veel zelf mag doen en onderzoeken. Je werkt samen met andere stagiaires op kantoor bij ons in Oldenzaal. Je stagevergoeding bedraagt EUR 175. Je werktijden zijn flexibel als je bijvoorbeeld een bijbaan hebt.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder