Zelfstandig werkend bakker

Maalderij Bökkers

De Bökkers Mölle is een eeuwenoud familiebedrijf, wat zijn oorsprong kent als molenaarsbedrijf. Al jaren gaan we op onze eigen traditionele wijze te werk om een range ambachtelijke topproducten neer te zetten. Dat geldt zowel voor ons meel en bakkerijgrondstoffen, maar ook voor onze bakkerijproducten. Wij bieden een hele mooie werkplek in een groeiende dynamische, maar ontzettend ambachtelijke bakkerij. Waar topkwaliteit onze topsport is waar we met z’n allen iedere dag voor gaan! Waar je alle vrijheid hebt om de mooiste producten te maken. Waar we uitgaan van vakmanschap en liefde voor het vak. Waar we echt geen hele nachten werken. Wij vragen dan ook een uiterst gepassioneerde bakker met affiniteit voor ambachtelijke productiemethoden. Met voldoende grondstoffenkennis om met ons eigen meel, van Nederlands graan de mooiste producten te maken! lijkt je dit wat?! reageer dan snel!!

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder