Restaurant Puik Ommen PUIKe leer-werkplek voor een aanstaande manager/ondernemer Horecabedrijf
Bij Restaurant PUIK is geen dag hetzelfde! Jij maakt het gasten het zo naar hun zin dat ze met een PUIK gevoel naar huis gaan en natuurlijk weer eens terugkomen bij ons. Een glimlach maakt de PUIKe beleving al snel compleet. Werkzaamheden bestaan uit het meewerken in de bediening, barwerkzaamheden en pas lopen (de gerechten van de pas bij de keuken naar de tafels brengen), maar ook snackbar werkzaamheden kunnen tot je dienst behoren. Bij een openingsdienst ga je alles klaarzetten voor dat het restaurant gaat gaat, zoals het terras klaarzetten met de kussens in de banken, tafelaankleding met een bloemetje, menukaart, tafelnummering klaarzetten, de bar klaarzetten, alles checken of alles goed staat, dat alles het doet, bijvullen van koelkasten etc. Tussendoor de gasten bedienen en alles wat daaromheen gebeurd. Roosters maken en uren/verlof aanvragen afkeuren/goedkeuren i.s.m. de leidinggevende. Meedenken met hoe alles nog beter kan. Nieuwe ideeën en gerechten menukaarten bedenken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Glimlach en open houding, verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiasme, sociaal, oog voor details en flexibel
Wat biedt het bedrijf?
Kans op een vaste aanstelling. Doorgroeien naar assistent bedrijfsleider. Je komt te werken in een PUIK team
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan