Allround medewerker IT systems and devices

Voscomtronics Wil jij veel leren en werken in een team waarin jij je welkom en op je gemak voelt? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Voscomtronics biedt een uitdagende en dynamische stageplek voor studenten van niveau 3 en niveau 4. Voscomtronics richt zich op 6 pijlers: leveren van ICT-producten (laptops, PC's, printers en alle rand apparatuur, zowel nieuw als gebruikt), aanleggen van (wifi) netwerken, inregelen van VoIP systemen, aanleggen van IP-camera beveiliging, reparatie- en onderhoudsservice en inregelen van clouddiensten en lokale servers. Alle taken gaan in overleg met jou als student. In de eerste week van jouw stage kijken we samen met jou wat je graag wilt leren. Vind je het leuk om met klanten om te gaan, dan mag je in de loop van je stage ook de telefoon beantwoorden en klanten helpen. Werk je liever achter de schermen, dan mag je na voldoende ingewerkt te zijn reparaties uitvoeren in onze werkplaats. Desgewenst kun je ook mee naar buitendiensten voor het aanleggen van een (WiFi)netwerk of een IP installatie. Binnen ons bedrijf kun je in een leuk team breed ervaring opdoen binnen de ICT/

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen inzet en affiniteit met ICT. Basiskennis is een pre, liergierigheid vinden wij belangrijker. Als je het vak leuk vindt, dan is onze ervaring dat je in een snel tempo erg veel kunt leren bij ons op de werkvloer. In het begin kijk je mee, en als wij zien dat je het allemaal goed oppakt geven wij je steeds meer verantwoordelijkheden.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bestaan inmiddels 20 jaar en zijn nog steeds groeiende. Wij verzorgen alles op gebeid van ICT en IP-camera beveiliging voor particulieren en bedrijven. Wij repareren, essembleren en onderhouden laptops, pc's en randapparatuur voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Binnen het zakelijke segment hebben wij veel verschillende branches in ons klantenbestand waaronder Horeca, zorg, bouwbedrijven, dierenartsen, winkels, dienstverlening, autobedrijven, tuincentra enz. enz. Hierdoor kunnen wij een leuke , leerzame en afwisselende stageplek bieden. Ook Microsoft 365 heeft een snelle groei doorgemaakt. We hebben een hecht team waarin we in een leuke sfeer met elkaar werken. Wanneer je bij ons stage komt lopen nemen we in de eerste weken de tijd om elkaar te leren kennen en jou te laten wennen aan ons bedrijf. Daarna gaan we in overleg met jou kijken wat jij het liefst wilt leren en passen we de stage daar op aan.

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder