Gespecialiseerd kok

Restaurant de Molenaar Enthousiaste en leergierige stagiaire gezocht!

Als Leerling/stagiaire ga je bij ons meedraaien in de keuken, dit kan zowel op de warme als koude kant zijn. Ervaring hierin is geen vereiste, Martin (chef en eigenaar) neemt je graag mee in zijn verhaal en manier van koken. Waarbij je de kans krijgt om veel te leren en onderdeel te worden van ons kleine en gezellige team. Wij hebben het hele jaar door plek voor 1 leerling/stagiaire in de keuken, dagen en tijden kunnen we in overleg afstemmen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en leergierige student, welke graag wil meedraaien op alle facetten van de keuken. Ervaring is geen vereiste, een goede motivatie wel!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een stage plek in een klein en gezellig team, waarbij we met de student zullen kijken naar wat diegene graag wenst te leren in zijn/haar periode bij ons!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder