Bakker X Bakker Leergierige ondernemende desembakker gezocht!
Wil jij ervaring op doen in een kleine Frans georiƫnteerde desembakkerij? Een bakkerij waar ruimte is voor vragen, theoretische kennis en waar je mee mag denken over het assortiment? Spreekt het je aan om te werken zonder toevoegingen en zelf viennoiserie te maken? Neem dan contact op! Onze productieruimte wordt op vrijdag en zaterdag omgetoverd tot een 'winkel' waar klanten hun bestellingen op komen halen en producten kunnen kopen. Lijkt het je leuk om het hele proces mee te maken? Van inkoop tot en met verkoop? Bel of mail ons!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een leergierige bakker, met interesse in desembrood en viennoiserie.
Wat biedt het bedrijf?
De tijd en ruimte om te leren, vragen te stellen en fouten te maken.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat