Allround hospitality medewerker

Gastrofarm op Oost & restaurant het Kook Atelier

Bij Boutique hotel op Oost zijn we heel divers, we leggen niet alleen onze gasten graag in de watten maar.. Naast onze twaalf luxe suites, serveren we elke dag het heerlijke Signature Served by Nature menu. Organiseren jaarlijks meerdere evenementen en bruiloften. Houden de marketing scherp in de gaten zodat het restaurant en het hotel een optimale zichtbaarheid en bekendheid hebben. Duurzaamheid, Greenkey Goud hebben wij behaald maar hoe kan dit nog beter? Het monitoren van alle aspecten en ervoor zorgen dat het hele bedrijf alert blijft op duurzaamheid. Klinkt dit jou meer dan perfect in de oren? Graag horen wij hoe jouw ideale stage eruit ziet dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Tot op Oost!

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

lees verder