Gastrofarm op Oost & restaurant het Kook Atelier Leerbaan Gastheer/vrouw Boutiquehotel op Oost & Restaurant het Kook Atelier Texel
Hou jij ervan om gasten te verassen? Om mee te denken en de perfecte combinaties te vinden bij de gerechten van ons Served by Nature menu. Onze keuken heeft een inslag van kweken, fourageren en conserveren. Dit zorgt voor een licht, fris en uitdagend menu, waarbij we veel gebruik maken van van wildpluk, zilte groenten uit de tuin, vis, schelp en schaaldieren. Daarnaast serveren wij ook de door onze boer geteelde groentes, eetbare bloemen en kruiden. Kortom: een menu waarin de natuur het hoogste én laatste woord heeft. In ons restaurant vind je geen cola of sinas. Of de eeuwenoude bekende sauvignon blanc. Waarom? Omdat het simpelweg anders en dichterbij kan. We maken graag bijzondere pairings en serveren ook bio dynamische en natuurwijnen uit minder bekende gebieden. Daarnaast maken wij onze eigen kruiden infusies en geven ze een extra boost met Seedlip Garden of Spice. Word je hier net als ons heel blij van? Neem dan contact met ons op. Uren en dagen kunnen in overleg.
Naar wie zijn wij op zoek?
Dan over wie jij bent. Je hebt een open kijk op de wereld, hebt een hands on mentaliteit. Je bent bewust, flexibel, diervriendelijk, verantwoordelijk en creatief. Daarnaast ben je bereid om volgens de Green Key normen ++ te werken en zie je je werk altijd als een teamprestatie. Je denkt in mogelijkheden en vindt jouw leven naast je werk net zo belangrijk als het leven op je werk. Door samen die juiste balans te vinden, staan we iedere dag fris & fruitig te trappelen om het met elkaar nét weer even anders en bewuster te doen.
Wat biedt het bedrijf?
op Oost is een werkplek waar we inzien dat er meer is dan alleen maar werk. Het idee 'work hard, play hard' dragen we echt uit. Daarom wat leuke extra’s op een rij die het werken op Oost zo bijzonder maken: -Alle werkdagen en uren zijn bespreekbaar, we streven naar een gezonde werk & privé balans. -Beloning is altijd naar kennis en kunde, en is niet alleen maar een regeltje uit de CAO -Er is (gedeelde) woonruimte beschikbaar en bij een fulltime jaarbetrekking is een privé appartement een mogelijkheid. -Heb je een groen hart? Carpoolen of fietsen wordt bij ons beloond. -Persoonlijke ontwikkeling moedigen we aan. Van een coachingsessie tot een opleiding, alles is bespreekbaar en wordt (gedeeltelijk) door ons betaald. -Wil je een allround functie? Dat kan! Veel van jouw toekomstige collega's combineren bijvoorbeeld de receptie met de bediening en de tuin. Ook dat kan bij ons op Oost. -Je ontvangt een leuke korting voor jezelf en al je familie & vrienden
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op