Sport- en bewegingsleider

Skischool Oosterhout Ski- en/of snowboardleraar

Kom jij ons team versterken? Als ski- en/of snowboardleraar ben jij een belangrijke factor tijdens de voorbereiding op de winstersportvakantie van onze gasten. Jij zorgt voor een veilige kennismaking met het skiën of snowboarden en laat de gast zijn skills verder ontwikkelen. Het najaar is weer in aantocht, als leraar kijk je uit naar deze periode. Je start je dag met het bekijken van de bij jou ingeplande lessen. In ons systeem kun je alle vaardigheden en niveaus terug vinden zodat je een optimale lesvoorbereiding kan doen. Je gaat de baan op en geeft onze gasten het beste advies en passende oefeningen om het skiën/snowboarden (nog) beter onder de knie te krijgen. Na de les adviseer jij de gasten over het verloop van hun volgende lessen. Hebben ze nog advies nodig voor het beste materiaal? Geen probleem! Ook hierover weet jij een hoop te vertellen.

Naar wie zijn wij op zoek?

?? Bij voorkeur ervaring in het lesgeven op een rollerbaan. ?? Minimaal een afgeronde opleiding ski en/of snowboard begeleider of je bent hier mee bezig ?? Passie voor het lesgeven en de wintersport. ?? Je bent communicatief vaardig en gastgerichtheid zit in je aard. ?? Je ziet commerciële kansen als die zich voordoen. ?? Je bent een fijne collega om mee te werken. ?? Je bent beschikbaar in de avond(en) en weekenden. ?? Je bent bereid om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Wat biedt het bedrijf?

?? Mogelijkheid om mee te gaan op een onvergetelijke wintersport trip met collega’s. ?? Informele en gemoedelijke werkomgeving waarin initiatief wordt gewaardeerd. ?? Ruimte om jezelf te ontwikkelen. ?? Een goed salaris op basis van jou skills. ?? Roosteruren in overleg, op basis van een 0-uren contract.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder