Vof eetcafé en charme-camping De Kleine Abtshoeve Ontdek de Gastvrijheid van Eetcafé De Kleine Abtshoeve
Bij ons leer je door te doen! Als stagiair bij De kleine Abtshoeve ben je niet alleen bezig met gasten verwelkomen en bestellingen opnemen, maar krijg je ook volop ruimte om jouw eigen leerdoelen te bespreken en te bereiken. Of je nu wilt groeien in klantenservice, management, of iets anders, wij zijn er om je te helpen. Kortom, een stage bij ons is een avontuurlijke en leerzame reis waarbij jouw ontwikkeling centraal staat!
Naar wie zijn wij op zoek?
Als jij een sprankelende persoonlijkheid hebt, beschikt over een vlotte babbel en oog hebt voor detail en creativiteit, dan past onze horeca stage perfect bij jou! Bij ons krijg je de kans om jouw energie en enthousiasme om te zetten in onvergetelijke gastervaringen. Kom bij ons en ontdek hoe jouw talenten kunnen schitteren in de bruisende wereld van de horeca!
Wat biedt het bedrijf?
Welkom bij ons familiebedrijf! Tijdens jouw stage bieden we volop leermomenten, de kans om jezelf te ontwikkelen en gezellige pauzes met het hele team. Maar dat is nog niet alles! Bij ons zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Dus stap binnen en maak deel uit van onze hechte familie, waar we samen streven naar succes en groei
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring