Leidinggevende keuken

Parkhotel De Wiemsel Leerplaats Zelfstandig werkend kok; Zorg jij samen voor een culinaire gastbeleving?

Parkhotel de Wiemsel heeft voor het ‘in-house’ restaurant De Wanne plaats voor meerdere leerling koks. Ben jij een ambitieuze leerling kok die, met het team van onze Chefkok Michel oude Booijink, mooie seizoengerichte gerechten wil bereiden? Als leerling kok ben je werkzaam in een vernieuwde keuken op het culinair niveau van restaurant De Wanne. Je wordt begeleid door Chefkok Michel oude Booijink en Sous-chef Tom olde Olthuis. Beiden hebben een jarenlange ervaring in diverse keukens op topniveau (waaronder Sterrenrestaurants). Stel samen met het team smaakvolle seizoengerichte menu’s en à la carte gerechten samen en creëer recepten waarbij je onder andere gebruik maakt van ingrediënten uit de aanwezige kruidentuin. Naast een prachtige professionele werkomgeving bieden wij een gezellige werksfeer in een jong en gedreven keukenteam. Eerst meer informatie nodig? Bel dan gerust met Chefkok Michel oude Booijink, via +31 (0)541 791010

Naar wie zijn wij op zoek?

- Passie voor gastronomie - Creatief en innovatief

Wat biedt het bedrijf?

Naast een prachtige professionele werkomgeving bieden wij een uitstekend salaris voor het uitoefenen van jouw passie. Aanvullende voorwaarden conform de CAO Horeca & Catering.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder