Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Intal B.V. Productietoppers gezocht! Word jij onze nieuwe Intalist?

Wij ontwikkelen en produceren aluminium kozijnen en vliesgevels. Maar dat is niet alles. Wij zorgen ook voor een inspirerende werkplek. Dat doen we door geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen en daarmee zetten wij onze Intalisten in hun kracht. Wij bieden een leerplaats voor het procesdeel assemblage. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Zodra jij de productiehal binnenloopt begint jouw dag. Met een lekker kopje koffie begin je samen met jouw team aan de dagstart. De planning, prioriteiten en bijzonderheden voor de dag worden dan besproken. Hierna ga je samen met je team aan het werk. Als productiemedewerker in de assemblagelijn ben je samen verantwoordelijk voor het assembleren van aluminium kozijnen. Dat betekent dat je gaat persen, rubberen, beslag inbouwt en alles doet wat nodig is om tot een eindproduct te komen. De dagen vliegen voorbij omdat je altijd met mooie projecten bezig bent.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt technische kennis. Dat is logisch! De Nederlandse taal beheers je prima. 100% perfect hoeft helemaal niet; Je bent een echte aanpakker en je durft kritisch te zijn; Bij jou is het glas altijd halfvol. Je hebt een positieve instelling; Je bent flexibel. Als het nodig is werk je iets langer door of help je in een ander team; Je hebt eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer. Je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

Wat biedt het bedrijf?

Kansen voor de toekomst! Wie weet waar jouw stage bij Intal toe kan leiden? Met volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen de organisatie, is de kans groot dat dit het begin is van een mooie carrière. Daarnaast: BUCKETLIST - Je kunt voor jouw bucketlist acties sparen door te werken aan je persoonlijke ontwikkeldoelen. Heb je jouw doelen behaald? Ga skydiven, je duikbrevet halen of neem eindelijk een paar ukelelelessen. Kun je meteen de vrijmibo muzikaal ondersteunen. INTALISTENTOESLAG - Je bepaalt, samen met jouw team, een aanvulling op je eigen salaris via onze jaarlijkse teamwaarderingsgesprekken. Ja, dat mogen jullie echt zelfs beslissen. KANTOOR - Je werkt in een verrassende werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe. ENERGIE - Je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf. Of sluit je aan bij het sportteam! FEEST - Samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder