The Little one Events Leidinggevende bediening: Zeer afwisselende stage in het leukste evenementen bedrijf van Aruba
- Zeer afwisselende stage - Het mee organiseren van een van de belangrijkste dagen uit iemands leven: een bruiloft op Aruba - Veel contact met internationale gasten en collega's dus goed voor je talen en het leren van (en omgaan met) andere culturen - Je leert wat er allemaal bij komt kijken om een evenement te organiseren op het strand (van niets naar compleet feest). - Geen standaard F&B stage - Daarnaast zal een stage in het buitenland je veel leren over zelfstandigheid en op eigen benen staan.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar iemand die leergierig is, sociaal en makkelijk in de omgang is met gasten, flexibel, goede beheersing heeft van de Engelse taal en in het bezit is van een rijbewijs.
Wat biedt het bedrijf?
Waarom een stage bij The Little One en Picnic Aruba: - Zeer afwisselende stage - Het mee organiseren van een van de belangrijkste dagen uit iemands leven: een bruiloft op Aruba - Veel contact met internationale gasten en collega's dus goed voor je talen en het leren van (en omgaan met) andere culturen - Je leert wat er allemaal bij komt kijken om een evenement te organiseren op het strand (van niets naar compleet feest). - Geen standaard F&B stage - Daarnaast zal een stage in het buitenland je veel leren over zelfstandigheid en op eigen benen staan.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken