The Little one Events Leidinggevende keuken: Zeer afwisselende stage in het leukste evenementen bedrijf van Aruba
- Zeer afwisselende stage - Mee draaien in een veelzijdige keuken met internationale invloeden. - Veel contact met internationale gasten en collega's dus goed voor je talen en het leren van (en omgaan met) andere culturen - Je leert wat er allemaal bij komt kijken om een compleet diner mee te geven op het strand / op een niet vaste locatie - Geen standaard F&B stage - Daarnaast zal een stage in het buitenland je veel leren over zelfstandigheid en op eigen benen staan.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar iemand die leergierig is, goede beheersing van de basis keuken technieken, sociaal en makkelijk in de omgang is met gasten en collega's, flexibel, goede beheersing heeft van de Engelse taal en in het bezit is van een rijbewijs.
Wat biedt het bedrijf?
- Zeer afwisselende stage - Mee draaien in een veelzijdige keuken met internationale invloeden. - Veel contact met internationale gasten en collega's dus goed voor je talen en het leren van (en omgaan met) andere culturen - Je leert wat er allemaal bij komt kijken om een compleet diner mee te geven op het strand / op een niet vaste locatie - Geen standaard F&B stage - Daarnaast zal een stage in het buitenland je veel leren over zelfstandigheid en op eigen benen staan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken