Marketing & Communication Specialist

B-Art Gietvloerboutique BV MBO Marketing/communicatie met ervaring (niveau 4)

Jouw werkdagen zijn bespreekbaar maar zullen over het algemeen 4 dagen bedragen. Je draait gezellig met ons mee en jouw werkzaamheden zullen heel breed/afwisselend zijn. Denk hierbij aan aan o.a. - Social Media (Facebook/ Instagram/LinkedIn/Pinterest/ TikTok). - Het bedenken en uitvoeren van Marketing activiteiten. Onderhoud/update van onze website en bijbehorende presentatie van het assortiment. - Klantbeleving analyseren en daar waar nodig verbeteren. - Contentcreator (zowel beeld als tekst), soms op locatie. - Het aangaan van samenwerkingen met influencers - Je bent communicatief sterk - Je hebt creatieve ideeën (evt ondersteunen bij het ontwerpen van een brochure). - Je schrijft creatief (met een goede beheersing van de Nederlandse Taal zowel grammaticaal als spreken). - Je bent gepassioneerd in het schrijven van Blogs (onderzoek naar leuke blogteksten) en (SEO) teksten voor onze website.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een schrijftalent Je ben creatief Je bent analytisch ingesteld je kunt overweg met photoshop/wordpress Je kan goed multitasken en prioriteiten stellen Je hebt een passie voor interieur Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift Je bent zelfstandig, ambitieus, komt met ideeen en bent een echte aanpakker Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit Je bent geordend en werkt gestructureerd

Wat biedt het bedrijf?

Bij B-Art werken wij dagelijks in een klein hecht team aan het verwezenlijken van droomvloeren, ofwel gietvloeren. De sfeer onderling is heel gemoedelijk. Je bent voornamelijk aanwezig in ons gezellige kantoor wat meer de uitstraling heeft van een gezellige loftwoning. Hier zul jij je direct thuisvoelen. Onze applicateurs (de mannen die de vloeren aanbrengen) zijn veelal op locatie in de mooiste woningen/villa's (door het hele land). Ook met hen zul je wel eens op pad gaan om hun vak in beeld te brengen. Je krijgt bij ons de kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken en we geven je de vrijheid voor eigen inbreng.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder