Kok

Gastrobar FINCH B.V. Join the Finch Family!

Wil jij samen met je collega’s het verschil maken? Ben je gepassioneerd van en door horeca? Hou je van uitdagingen en wil je jezelf blijven ontwikkelen in een inspirerende omgeving en dagelijks werken met mooie producten? Join the Finch Family! Over jou kun je zeggen dat je het uitdagend vindt om verantwoordelijkheid te hebben. Je bent dan ook verantwoordelijk voor o.a. de voorbereidende werkzaamheden (mise en place). Je bent een harde werker en zet nét dat sJe gaat werken onder leiding van chef Gijs de Vet in een dynamische omgeving. Ben jij creatief, heb je plezier in het koksvak en weet je hiermee je collega’s aan te steken? Ben je een teamplayer die houdt van werken in een informele werkomgeving en werk je graag met mooie producten?

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij creatief, heb je plezier in het koksvak en weet je hiermee je collega’s aan te steken? Ben je een teamplayer die houdt van werken in een informele werkomgeving en werk je graag met mooie producten? Join the Finch Family!

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer je laat zien dat je in de Finch Family past en wanneer je je wilt blijven ontwikkelen in het mooie van Horeca, staat er een mooie toekomst op je te wachten. Ben jij een kunstenaar in de keuken, sta je liever te knallen achter onze cocktailbar in Finch Club of wil je je juist focussen op het in de watten leggen van onze gasten? Wil jij werken in een mooie spiksplinternieuwe zaak met ontwikkelingsmogelijkheden, flexibel tijden (of juist vast) in een leuk team, de mogelijkheden bij Finch zijn oneindig!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder