Leidinggevende keuken

Restaurant Montimar Oss B.V.

Als leerling ben je het aanstormend talent die de Nederlandse gastronomie gaat bepalen! Bij Montimar leer je te werken in een drukke a la carte keuken. Omgaan met hectiek, culinaire passie, en concentratie zijn goede elementen om aan te leren voor de toekomst. Wil jij graag leren hoe zo’n drukke restaurantkeuken wordt geleid? Of wil je een dagje meekijken? Kom dan eens praten met een Chef-kok en wie weet wordt jij later onze nieuwe gezagvoerder. We hebben momenteel ruimte voor een leerling kok. Wat hebben wíj jou te bieden? •Een dynamische en jonge werkomgeving waarin samenwerking en ontwikkeling centraal staan •Fantastische doorgroeimogelijkheden •Goede secundaire arbeidsvoorwaarden •Een regelmatig rooster, vrij met Kerst, oud en nieuw én carnaval! •Jonge horecaondernemers met een open-minded toekomstbeeld •Het allerbelangrijkste: Een geweldige werksfeer. De medewerkers van Montimar ervaren dit als ons beste punt en daar zijn wij trots op!

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig Affiniteit met de horeca Punctueel Stressbestendig Leidinggevende capaciteiten Oog voor details

Wat biedt het bedrijf?

Bij Montimar maken we al onze gerechten zelf. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om veel te leren. Tevens bieden wij een prettige werkomgeving, doordat we een informeel en transparant bedrijf zijn. Wij bieden een prettige werkomgeving, waar veel ruimte is om te leren maar zeker ook voor gezelligheid. Ons personeel vinden wij erg belangrijk, zo ook onze leerlingen. Wij hechten er veel waarde aan dat je je op je plek voelt en veel kunt leren. Jaarlijks is er ook een knallend personeelsfeest met collega's alle Montimar vestigingen! Volg ons alvast op Instagram: deleukstebaanvannederland en op TikTok: wijzijnmontimar om een beeld te krijgen van onze organisatie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder