Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Restaurant Montimar Oss B.V.

Als leerling ben je het aanstormend talent die de Nederlandse gastronomie gaat bepalen! Bij Montimar leer je te werken in een drukke a la carte keuken. Omgaan met hectiek, culinaire passie, en concentratie zijn goede elementen om aan te leren voor de toekomst. Wil jij graag leren hoe zo’n drukke restaurantkeuken wordt geleid? Of wil je een dagje meekijken? Kom dan eens praten met een Chef-kok en wie weet wordt jij later onze nieuwe gezagvoerder. We hebben momenteel ruimte voor een leerling kok. Wat hebben wíj jou te bieden? •Een dynamische en jonge werkomgeving waarin samenwerking en ontwikkeling centraal staan •Fantastische doorgroeimogelijkheden •Goede secundaire arbeidsvoorwaarden •Een regelmatig rooster, vrij met Kerst, oud en nieuw én carnaval! •Jonge horecaondernemers met een open-minded toekomstbeeld •Het allerbelangrijkste: Een geweldige werksfeer. De medewerkers van Montimar ervaren dit als ons beste punt en daar zijn wij trots op!

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig Affiniteit met de horeca Goed humeur Oog voor details

Wat biedt het bedrijf?

Bij Montimar maken we al onze gerechten zelf. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om veel te leren. Tevens bieden wij een prettige werkomgeving, doordat we een informeel en transparant bedrijf zijn. Bij Montimar hebben we ons personeel, en zo dus ook de student, hoog in het vaandel staan. Elke dag wordt er gezellig samen gedineerd met het hele operationele team. Eens per jaar organiseren we een knallend personeelsfeest. Om een leuk kijkje te geven hoe het werken bij Montimar eruit ziet, willen we je van harte uitnodigen op de instagrampagina: @deleukstebaanvannederland en TikTok: @wijzijnmontimar. Hierop is de sfeer van Montimar goed te zien.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder