Assistent dienstverlening

SlowCare Elzeneindhuis Elke dag met een glimlach naar huis, wie wil dit niet!

SlowCare 't Elzeneindhuis is een prachtige, warme en unieke organisatie midden in de wijk, maar toch in het groen. Het Elzeneindhuis bestaat uit drie woningen en vier dagbestedingsgroepen. Je kunt zowel op een woning als op een dagbesteding stage komen lopen. Loop je stage op een woning, werk je onregelmatig. We proberen samen met ons hele team een thuis te creëren voor onze mooie mensen. Je taken zullen oa. zijn: helpen met verzorgen, koken, activiteiten organiseren en natuurlijk nog veel meer, maar dat kom zelf maar ervaren. Op de dagbesteding waar we regelmatig werken (8.30 uur tot 16.30 uur), houden we ons bezig met sfeer creëren, betekenisvolle activiteiten organiseren (afwisselen inspanning en ontspanning), contacten in onze wijk en nog veel. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt, neem contact met ons op.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, zorgzame en betrokken student die zijn of haar hart open kan stellen voor onze mooie mensen. Een student die onze liefdevolle bewoners en deelnemers wil begeleiden tijdens de dagbesteding, zowel in activiteit als in verzorging of op een van de woningen een huiselijke sfeer weet te creëren, met alles wat daarbij hoort. Wil werken in een team en zijn dus op zoek naar een echte teamspeler. Een teamspeler is flexibel en staat voor zijn/haar collega's klaar. We bieden je een warme plek, met fijne collega's waar je mag leren op weg naar professionaliteit. Is je nieuwsgierigheid gewekt, neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Daarna draai je een dagdeel mee en kijken we samen of het van beide kanten goed voelt. mocht dit zo zijn, dan beloven je een onvergetelijke stagetijd.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben heel veel te bieden, maar kom dit alsjeblieft zelf ervaren. Hopelijk word je net zo enthousiast als ons en voel je je al snel bevoorrecht dat je met onze prachtige mensen mag werken.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

lees verder