Recreatiecentrum de Kluft
Als zelfstandig werkend kok houdt jij je bezig met de m.e.p., je draait mee in de lunch en tijdens het diner start je in de voorgerechten en desserts. Ben jij een tijd in dienst en kun je goed met de steamers over weg? Dan mag je ook meewerken aan de warme kant.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent stressbestendig, leergierig, pakt snel dingen op, maar hebt zelf ook creatieve ideeën voor de kaart. Wij staan open voor nieuwe ideeën.
Wat biedt het bedrijf?
Met ons enthousiaste keukenteam is het geen dag saai. Collegialiteit staat hier voorop, wij helpen elkaar graag. Samen moeten we het doen! Als het van beide kanten goed bevalt, kan jouw stage worden omgezet naar een (bij)baan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder