Hotel de Sterrenberg Mogen wij van jou een ster maken?
Als stagiaire van restaurant Cèpes zorg jij ervoor dat het aan onze gasten niets ontbreekt. Je bent van A tot Z bezig met de gast. Door de diversiteit van ons bedrijf kan het zijn dat je de ene dag een ontbijtdienst hebt terwijl je in het weekend tijdens het diner de wijnen aan onze gasten uitlegt. In dit alles gaan wij jou stapsgewijs meenemen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan onze sommelier je alles leren over wijn en leert onze bartender je alles over cocktails
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent een gezellige teamplayer die het niet erg vindt om een stap extra te zetten. Jij bent leergierig en ziet ons als de plek om je te ontwikkelen binnen het hogere restaurant segment. Jij bent niet bang om mee te denken en zelfstandig deel uit te gaan maken van ons team.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een gezellige en mooie werkplek met leuke collega's. Je kan gebruik maken van onze Wellness en fitness tijdens daluren. Je krijgt van ons een mooie stagevergoeding. Ons team is jong, geïnspireerd en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven. Om onze kennis op peil te houden volgen we regelmatig interessante trainingen, workshops of bezoeken we leveranciers. Jouw ontwikkeling zal tijdens het leertraject centraal staan.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat