Hotel de Sterrenberg Mogen wij van jou een sterrenkok maken?
Als leerling zelfstandig werkend kok in de keuken van restaurant Cèpes zorg jij ervoor dat het aan onze gasten niets ontbreekt. Je werkt onder leiding van Chef Robert Hartelman en zijn twee souschefs. Door de diversiteit van ons bedrijf kan het zijn dat je de ene dag een ontbijtdienst hebt en in het weekend het diner verzorgt. Je ondersteund bij het bereiden van gerechten volgens receptuur en planning en waarborgt de kwaliteit hiervan. Met voldoende groei krijg je leiding over je eigen partie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van de mise en place.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent een gezellige teamplayer die het niet erg vindt om een stap extra te zetten. Jij bent leergierig en ziet ons als de plek om je te ontwikkelen binnen het hogere restaurant segment. Jij bent niet bang om mee te denken en zelfstandig deel uit te gaan maken van ons team.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een gezellige en mooie werkplek met leuke collega's. Je kan gebruik maken van onze Wellness en fitness tijdens daluren. Als je op de fiets komt krijg je een leuke vergoeding. Jouw salaris is conform horeca CAO. Ons team is jong, geïnspireerd en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven. Om onze kennis op peil te houden volgen we regelmatig interessante trainingen, workshops of bezoeken we leveranciers. Jouw ontwikkeling zal tijdens het leertraject centraal staan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan