Arts Bakkers -
De assistent horeca, voeding of voedingsindustrie werkt met uiteenlopende voedingsmiddelen, bijvoorbeeld in de horeca. Hij assisteert bij de productie, verwerking of verpakking van voeding. Hij is voornamelijk alert op de kwaliteitseisen van de voedingsmiddelen en de hygiƫnemaatregelen die moeten worden getroffen. Hij onderhoudt daarnaast een goed contact met chauffeurs en leveranciers. De assistent horeca, voeding of voedingsindustrie werkt naar aanleiding van instructies van een ervaren collega of zijn leidinggevende. Hij is verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van zijn werk, maar krijgt hierbij wel begeleiding
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
lees verder